Mooi artikel over onze woningen in de wijk Jerusalem

Mooi artikel over onze woningen in de wijk Jerusalem in Nijmegen, met name de energetische prestaties.

Lees hier het artikel »

Op de voorpagina van de STEDENBOUW!

Op de voorpagina van STEDENBOUW! dat is toch een mooi compliment voor onze samenwerking (Almende College, Binx Smartility en RoosRos architecten).

Lees hier het artikel »

‘Schoolvoorbeeld’ van verduurzaming

Interessant artikel over het verduurzamen van ons kantoor, met als resultaat dat het pand nu voldoet aan de eisen van energielabel A!

Lees het artikel op softline82.nl »

Zonnekamp

Een nieuw gebouw met het oude vertrouwde gevoel

Als je schoenen te groot zijn, dan slof je. Als ze te klein zijn, dan knellen ze. Maar als ze goed zijn, dan merk je niets. Dan is het goed. De nieuwe Zonnekamp in Zelhem is een groep gebouwen waartussen mensen in een beschermde omgeving lekker kunnen rondkuieren.

Bekijk de publicatie »

Woonhuis te Ruurlo in Achterhoek Magazine

“De plek is bepalend geweest”, vertelt architect Arnoo Holleman van Architektengroep Gelderland uit Zelhem. Hij maakte het ontwerp voor een bijzonder woonhuis in Ruurlo, op de rand van de woonbebouwing en het landelijke gebied. “De opdrachtgevers en ik hebben nog voor we begonnen met ontwerpen op die plek gestaan en om ons heen gekeken: wat zou hier nu passen?

Bekijk de publicatie »

Architektengroep Gelderland in Graafschap Magazine

De Graafschap en Architektengroep Gelderland. De combinatie zit boordevol mooie raakvlakken, horen we van directeur Robin Velsink. Een aantal jaren geleden verruilde hij zijn stoeltje elders in het stadion voor een comfortabele business seat in de vijverberg. En zelfs op het veld is de in Doetinchem woonachtige ondernemer zo nu en dan op het veld te vinden in het tenue van het businessclubteam . Robin “mijn compagnon Arnoo Holleman heeft minder met voetbal, maar gelukkig vond hij het ook een goed idee om de graafschap te sponsoren, dus dat doen we nu al een tijdje met veel plezier.”

Bekijk de publicatie »