Bureau

AGG

Plezier in architectuur is onze belangrijkste drijfveer. U kunt bij ons terecht voor creatieve oplossingen. Door te luisteren naar uw wensen/eisen en met de inbreng van onze ideeën zullen wij u verrassen met een uniek plan.

Tijdens het ontwerpproces werken we in teamverband met behulp van stiften, pennen, maquettes en geavanceerde 3D-computerprogramma’s om zodoende een goed beeld te kunnen vormen van het ontwerp op de betreffende locatie. Op deze manier kunnen de plannen kritisch beoordeeld worden en waar nodig aangepast.

Het gerealiseerde project moet volledig beantwoorden aan de wensen en eisen van de opdrachtgever.

Architektengroep Gelderland is een bureau dat werkt vanuit een heldere en eenvoudige organisatiestructuur en hierdoor zijn de lijnen binnen het bureau kort en direct.

Ons streven is het vinden van een juiste balans tussen architectuur, techniek en kostenbeheersing. Wij vinden het van belang om als onafhankelijk adviseur voor en tijdens de bouw de noodzakelijke besluitvorming mogelijk te maken.

Met een vaste kern van medewerkers worden alle voorkomende bouwkundige werkzaamheden en disciplines voorbereid, uitgewerkt en begeleid. Uit deze deelwerkzaamheden kan een pakket worden samengesteld, afgestemd op de aard en omvang van het project.

Team

Arnoo Holleman AvB

architect / directie

Robin Velsink

directeur / directie

Ruben Hartman

Ruben Hartmann MSc

architect

Bernardo Huitink

projectleider

Evert-Jan Maalderink

bouwkundig tekenaar

Peter Meurs

bouwkundig tekenaar

Lars Breukelaar

Lars Breukelaar MSc

ontwerper

Tymen Branderhorst

Tymen Branderhorst

bouwkundig tekenaar

Willem Lanke

bouwkundig tekenaar / BENG adviseur

Laurens Scholten

Laurens Scholten

bouwkundig tekenaar / systeembeheerder

Marjan Toonk

receptioniste / secretaresse